VV SRC / VV Schagen O14-2 najaarskampioen!

Op 13 mei werd het huidige O14-2 voorjaarskampioen (toen als O13-2) tegen Succes in Hippolytushoef. Alsof de duvel er mee speelden stonden afgelopen zaterdag in Schagen beide teams weer tegen elkaar met als inzet het najaarskampioenschap in de 2de klasse.

Dat de O14-2 weer mocht strijden om de titel was aan het begin van het seizoen niet helemaal verwacht. Het team bleef grotendeels bij elkaar en kwamen Rick en Levi de gelederen versterken. Gerwin nam de coaching voor zijn rekening en Mitch bleef trainer van de mannen.

Het was voor het eerst dat naast de O14-1 een tweede team in deze leeftijdscategorie werd geplaatst en bij de beker- en competitie-indeling bleken veel O14-1 teams in de poules te zitten. Dat kon nog wel eens een pittig seizoen worden!

Niets van dat alles bleek waar. De bekerwedstrijden werden met grote cijfers gewonnen en in drie wedstrijden stokte de teller bij 25 goals voor en 0 tegen! Een heerlijke start van het seizoen en de jongens zetten die lijn ook door in de competitie.

Ook hier bleek de ploeg zeer productief en zorgde de verdediging er voor dat de boel goed op slot bleef met als absolute uitschieter de 24-0 tegen de leeftijdsgenoten van JVC! Ook in de wedstrijden dat het wat minder vloeiend verliep bleven de mannen voetballen en strijden om de winst.

Uiteindelijk bleek Succes de enige ploeg die meekon met de scoringsdrift van O14-2 en afgelopen zaterdag resulteerde dat in een zwaarbevochten 2-0 overwinning en dus het dik verdiende kampioenschap.

8 wedstrijden gespeeld, 8 wedstrijden gewonnen met 55 goals voor en slechts 5 tegen. Een prima resultaat van een hele fijne en hechte ploeg.

Benieuwd of ze ons na de winterstop weer positief kunnen verrassen. Gefeliciteerd mannen!