Vrijwilligersinzet via Voetbal.nl app

Met ingang van het nieuwe seizoen worden de verenigingsdiensten zoals kantine- en bestuursdiensten via Voetbal.nl app gecommuniceerd en ingepland.

Helemaal nieuw is dat een lid of ouder van een jeugdlid via dezelfde Voetbal.nl app de keuze heeft om een eigen moment (dag en tijdstip) te kiezen maar ook welke vrijwilligerstaak het beste past aan te geven, je plant jezelf dus in. Van ieder lid of ouder van jeugdlid wordt gevraagd zich minimaal twee keer per jaar een dagdeel in te zetten voor zijn/haar vereniging.

In de Voetbal.nl app kun je ook alvast je voorkeurstaak aangeven en de dag van de week die je het best schikt. De taakbeheerder zal daar dan rekening mee houden indien hij de vrijwilligerstaken gaat toewijzen. Dat zal in mid augustus plaatsvinden voor het hele najaar tot de winterstop.

De vaste vrijwilligers krijgen vrijstelling van de verenigingsdiensten. Wilt u zich ook aanmelden als vaste vrijwilliger? Meld je dan online aan of kijk in de vacaturebank voor de beschikbare vrijwilligerstaken.