Informatie

VV Schagen kent een geweldig grote groep vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan een sportvereniging als het onze eenvoudig niet bestaan. Daarnaast maken al deze vrijwilligers het ook mogelijk dat er tegen bijzonder lage kosten gesport kan worden. Voor Elkaar – Met Elkaar moeten we er dus ook voor zorgen dat er een prettige klimaat heerst om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken maar bovenal te houden. Goede afbakening van taken en verantwoordelijkheden bijvoorbeeld, is zo iets. Op deze manier kan iedereen doen wat ie leuk vind maar ook rekening houdend en afhankelijk van zijn/haar vrije tijd.

Hoe betrokken ben jij?

Lid worden van onze club houdt in dat we een vrijwilligers-inspanning van u als lid of als ouder van een jeugdlid verwachten. U kunt online uw keuze aangeven hetgeen het beste bij u past: Een ‘algemene’ taak of een meer ‘sportgerelateerde’ taak.

Opleiding

VV Schagen besteedt ook veel aandacht aan het opleiden of scholen van vrijwilligers. De instructie-training van het gebruik van AED (hart defibrillator) of het opleiden van trainers, teambegeleiders en clubscheidsrechters zijn slechts voorbeelden.

Communicatie

Goede communicatie wordt bereikt met behulp van onze prachtige internetsite die dagelijks door honderden mensen wordt bezocht. Daarnaast kunnen vrijwilligers kosteloos een VV Schagen club-emailadres op naam aanvragen (naam@vvschagen.nl).

Doe mee en meld je online aan

Enthousiast geworden of benieuwd naar jouw mogelijkheden? Geef je interesse online aan en er wordt snel contact met je opgenomen. Informatie opvragen kan altijd via vrijwilligers@vvschagen.nl.

Maar je kunt natuurlijk ook altijd even een vrijwilliger aanschieten voor wat meer informatie. Er is vast wel iemand binnen de vereniging die je kent. Je bent van harte welkom.