Wedstrijdformulieren

Vanaf de D jeugd (van 10 jaar die op een groot veld spelen) dient er voorafgaande de wedstrijd het digitale wedstrijd formulier (D.W.F.) te worden ingevuld. Indien er geen online D.W.F. kan worden gebruikt (bij internetstoring) dan liggen er reserve (blanco) papieren wedstrijdformulieren in de ladebakjes op het bureau.

Wie moet het D.W.F. invullen?

De teambegeleiders zijn verantwoordelijk voor het invullen van het D.W.F. voor hun eigen team. Dit kan vanaf huis worden voorbereid. De scheidsrechter controleert de gegevens (voor aanvang van de wedstrijd) op basis van de spelerspassen.

De bestuursdienstmedewerker ziet erop toe dat het D.W.F. wordt ingevuld door de betrokken teamleiders en scheidsrechter. Je behoeft zelf inhoudelijk geen kennis te hebben van het systeem.

Ons clubnummer is: BBFX18S

Er is een handleiding D.W.F. (map) aanwezig in het wedstrijdsecretariaat om te raadplegen.

Dit beeld zal niet vaak meer voorkomen nu alle teams over zijn op het D.W.F. De uitslagen van de F-jes en E-tjes wordt op het papieren verzamelblad genoteerd door de scheidsrechters.

Als het internet niet werkt op de club?

Dan wordt er als nood teruggegrepen naar het papieren wedstrijdformulier. Het bezoekende team krijgt een kopietje (de achterste pagina van de 3 pagina’s) mee. Ook kunnen teambegeleiders wedstrijdformulieren inleveren van uitwedstrijden. Deze formulieren kunnen opgeborgen worden in het zwarte mapje. De originele formulieren (thuiswedstrijden) worden verzameld in de zwarte map.