Sleutelbeheer

De sleutelbos ten behoeve van de zaterdagochtend en zondagochtend bestuursdienst moet worden opgehaald bij de kantinemedewerker. De bestuursdienstmedewerker van de middag dient de sleutelbos in te leveren bij de kantinemedewerker.

Deze bestuursdienst sleutelbos nooit uitlenen aan derden. Sluit bij langere afwezigheid altijd het wedstrijdsecretariaat af. Met deze sleutel kunt u alle kleedruimtes openen alsmede de E.H.B.O-kamer.

Kleedkamersleutel

De kleedkamers dienen te worden ontsloten door de bestuursdienstmedewerker zodat teams de kleedkamers in kunnen. De kleedkamersleutel (klos met sleutel) kan tegen een borg van €10,- worden uitgeleend. Inleveren van autosleutels is ook een optie, die worden namelijk niet vergeten. De kleedkamersleutel hangt op nummer in de sleutelkast aan de muur in het wedstrijdsecretariaat.

Borg

De ontvangen borg kan worden opgeborgen in het geldkistje die in kluisje 12 ligt. Sluit daarom kluisje 12 altijd af en laat de ruimte nooit onbeheerd achter maar sluit het wedstrijdsecretariaat altijd af.

Kleedkamersleutel scheidsrechters

De sleutel (S1 en S2) van de scheidsrechter kleedkamer kan of worden afgegeven of de bestuursdienstmedewerker kan de deur na omkleden afsluiten zodat de scheidsrechter geen sleutel bij zich hoeft te houden terwijl hij op het veld staat. Er behoeft in dit geval geen borg te worden gevraagd.

Sleutel vlaggenmast

De vlaggenmasten zijn voorzien van een systeem. De mast is voorzien van een afdekplaatje (met slot) waar het touw in wordt vastgezet. De sleutel is te vinden in de sleutelkast aan de muur.

Sleutel toegangshekken

De hoofdtoegangspoort en het “looppoortje” kunnen met behulp van de bestuursdienstsleutel worden geopend. Dit geldt ook voor de poortjes bij het C-veld. De grote poort tussen het B- en C-veld dient voor het geval er zware calamiteiten zijn. De sleutel van deze hek treft u aan in het houten (witte) sleutelkast van het wedstrijdsecretariaat waar u ook alle kleedkamersleutels aantreft.

Waardevolle spullen in bewaring nemen

Teams verzamelen vaak waardevolle spullen in een tas of zak en geven die in bewaring bij de bestuursdienstmedewerker. De spullen kunnen worden opgeborgen in de kluisjes. Gebruik het bijbehorende kluisnummer als van het gebuikte kleedkamernummer. Het kluisje sluit u af en de sleutel hangt u op in kluisje 12. U geeft het gele houten plankje met corresponderende kluisnummer mee. Kluisje 12 sluit u af met de sleutel die aan je sleutelbos zit.