Afgelastingen

Indien de KNVB het gehele programma afgelast (West 1) dan is er geen actie nodig vanuit de bestuursdienst van VV Schagen. Afgelastingen staan op de KNVB-site en worden automatisch doorgelinkt naar het speelprogramma op de VV Schagen-site en op het TV-scherm die in het wedstrijdsecretariaat hangt.

Wanneer er echter geen algehele afgelasting is kan een buurtvereniging de velden afkeuren en tot afgelasting overgaan. Deze informatie (bij uitwedstrijden) kan echter op diverse manieren bij onze vereniging binnenkomen. In het geval de bestuursdienstmedewerker gebeld wordt door een andere vereniging met informatie over een afgelasting van een uitwedstrijd, dan dient dit direct te worden doorgegeven aan één van onderstaande personen;

• Cor Lem 06 – 4240 7267
  • Mart de Lange 06 – 1359 2831

Bij geen gehoor kunnen afgelastingen worden doorgegeven via de het online formulier of via e-mail: afgelast@vvschagen.nl.

Voor vermelding op de clubsite en TV-scherm. Vaak wordt op de speeldag zelf nog wedstrijden bij andere verenigingen afgelast. Indien u bijvoorbeeld om 09:00 uur een afgelasting doorkrijgt van een andere vereniging en het team van VV Schagen zou om 10:00 uur moeten vertrekken, dan is het wel zo fijn om dit gegeven ook even direct aan de teambegeleider door te bellen.

In principe is slecht weer geen reden voor afgelasting (voetbal is nu eenmaal een buitensport). De scheidsrechter kan echter beslissen een wedstrijd niet door te laten gaan of te staken vanwege noodweer en onveilige situaties zoals onweer.

Kunstgrasvelden VV Schagen

Schagen beschikt over 2 kunstgrasvelden met een uitstekende drainage en 1 natuurgrasveld (C-veld). Bij lichte sneeuwval en (droge) vorst kan er in principe gewoon op de kunstgrasvelden worden gevoetbald. Het kan dus voorkomen dat enkel het C-veld wordt afgekeurd. Dit kan alleen worden besloten door onze consul:

• Willem Kiemel 0224 – 296 522

De vereniging van bezoekende teams dient dan zo snel mogelijk door de bestuursdienst te worden gebeld om een onnodige reis naar Schagen te besparen. Telefoonnummers van alle verenigingen treft u aan in het KNVB-adressenboekje (wedstrijdsecretariaat).