Voorzitter gezocht!

Voetbalverenigingen SRC en Schagen gaan vanaf 1 juli a.s. samen verder onder de naam Schagen United.

Daarmee ontstaat een voetbalvereniging met 1.200 leden met een omvangrijke jeugdafdeling. Een vereniging met een rijke historie en een mooie toekomst. Een vereniging waarin er ruimte en plezier moet zijn voor iedereen die van voetbal houdt.

Wij zoeken voor onze fusievereniging een inspirerende, ondernemende en betrokken

Voorzitter m/v

De voorzitter zal samen met de andere bestuursleden, de vrijwilligers en de actieve leden vorm geven aan de ambities en toekomst van Schagen United. De voorzitter vertegenwoordigt onze vereniging zowel intern (o.a. naar bestuur, vrijwilligers en leden) als extern (KNVB, Gemeente, andere verenigingen en het brede maatschappelijk verkeer).

De nieuwe voorzitter beschikt over de volgende eigenschappen en ervaring:

• Heeft visie en denkt buiten de gebaande paden
• Heeft bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring
• Heeft het vermogen mensen te binden
• Is een teamspeler en communiceert makkelijk
• Beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht
• Heeft een passie voor sport

Wij bieden een uitdagende rol in een nieuw te vormen fusieverenging. Een rol waar je veel van kunt leren en waar je veel plezier aan kunt beleven. De rol als voorzitter vergt afhankelijk van het seizoen zo’n 5-10 uur per week. De functie is op basis van vrijwilligheid.

Er staat geen vergoeding tegenover. U moet bereid zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Reacties op deze advertentie voorzien van motivatie en CV graag voor 4 maart 2019 insturen naar het volgende mailadres: bestuur@schagenunited.nl

Nadere informatie over de vacature kunt u inwinnen bij Peter Reenalda, 06-261 547 03.