Voor een tientje naar AZ!

“We nodigen alle leden van VV Schagen graag uit om het duel AZ – PEC Zwolle op zondag 30 september (14:30 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor VV Schagen. Voor iedere verkochte kaart ontvangt VV Schagen namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via deze actielink

Werkwijze
De kaarten kunnen tot en met dinsdag 18 september online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar VV Schagen. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers worden opgehaald.” (waar en hoe volgt later)