VOG

Verklaring Omtrent het Gedrag, kortweg de VOG is met ingang van seizoen 2018/2019 een verplicht document voor alle vaste trainers en teambegeleiders (m/v) en is een onderdeel van het clubbeleid om een veilig sportklimaat te creëren voor al onze leden en vrijwilligers.

De trainer en/of teambegeleider ontvangt ter zijner tijd een mailbericht met instructie om in te loggen met zijn DigID om de VOG (kosteloos) aan te vragen. De verstrekte VOG moet dan wel door de persoon zelf -via deze pagina- worden geupload en verzonden. Andere kosten voor de VOG verklaring kunnen niet worden gedeclareerd bij de vereniging. Wij hanteren een termijn van 3 jaar geldigheid voor een afgegeven VOG.

Meer informatie over de VOG is te lezen op de website van het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Upload hier je VOG (in pdf. jpeg of jpg formaat - foto via je mobiel - file size maximaal 10MB)