VOG update

De VOG (verklaring omtrent Gedrag) is een verplicht te overleggen document voor alle trainers en teambegeleiders bij vv SRC en VV Schagen en wordt dit seizoen nog ingevoerd. Dit allemaal omdat beide clubs een veilig sportklimaat zeer belangrijk vinden voor onze kinderen

Na de oproep aan het begin van het seizoen zijn al ruim 100 VOG’s geupload in de database door de vrijwilligers. We zitten daarmee op ruim 70%. Dank daarvoor.

Alle resterende vrijwilligers die nog geen VOG hebben geupload hebben vandaag nogmaals een link gekregen via Justis (de dienst die de VOG aanvraag beoordeeld en verstrekt) om de VOG procedure in gang te gaan zetten. Dat moet de vrijwilliger middels zijn DigiD wel zelf doen.

Wij verzoeken vriendelijk doch dringend opvolging te geven aan het verzoek

Er zijn geen kosten voor de vrijwilliger verbonden aan deze VOG procedure
Lees alles over de VOG via www.vvschagen.nl/vog

Geef je reactie