Voetbal.nl app

De Voetbal.nl app is volledig vernieuwd en bevat nog meer leuke mogelijkheden!

De Voetbal.nl app gebruik je om alle wedstrijden, uitslagen en standen in de poule te bekijken. Van je eigen team maar je kunt natuurlijk ook andere teams volgen. Daarnaast kun je de app gebruiken om aan te geven of je aanwezig bent bij een wedstrijd en of er voldoende auto’s zijn bij een uitwedstrijd. Dat scheelt tientallen What’s appjes. Gebruik deze functies wel in samenspraak met je teambegeleider.

Sponsors van VV Schagen opgelet

Op de Voetbal.nl app zullen vanaf dit seizoen ook onze eigen sponsors te zien zijn en kunnen we je als club berichten sturen indien wedstrijden zijn afgelast of er is een leuke activiteit op de club, allemaal nieuwe functies.

Via de instellingen kun je aangeven of je een notificatie wilt ontvangen als bijvoorbeeld de volgende wedstrijd en datum bekend is geworden of de uitslag is ingevoerd, zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Downloaden en registeren

Download de app nu via de App Store of Google Play Store en registreer je met je emailadres zoals je ook bent ingeschreven bij de club, alleen dan maak je optimaal gebruik van alle functies.

Uw bedrijfslogo straks in Voetbal.nl?

De Voetbal.nl app wordt natuurlijk door onze leden duizenden keren per week geraadpleegd en is dus een fantastisch platform voor onze sponsors om te communiceren. Interesse? Stuur een mail naar info@vvschagen.nl