Nieuws

Train de Trainer bijeenkomst

Afgelopen zaterdag was er weer een interne Train de Trainer bijeenkomst.

Bij deze bijeenkomst gaven Tom Boukes (HJO) en Duncan Bons (trainer O14-1 en O15-1) een presentatie over “mindset” en motiveren van spelers.

Tevens werden demonstratietrainingen gegeven met de spelers vanuit JO10 en JO13 lichtingen.

Het doel van deze Train de Trainer bijeenkomsten is, het ondersteunen en opleiden van alle trainers/coaches van Schagen United.

Met hopelijk als gevolg… dat onze vrijwilligers het leuk blijven vinden om trainer/coach te zijn van een team bij Schagen United. Daarnaast hopen wij dat onze trainers/coaches weer nieuwe dingen leren of meenemen, waardoor onze spelers daar weer profijt van hebben.

2 trainers werden tijdens de bijeenkomst in het “zonnetje gezet”. Diego Vanelli en Joost Rovers omdat zij afgelopen week zijn geslaagd voor hun trainer/coach UEFA C diploma.

Namens Duncan en mijzelf, wil ik iedereen heel erg bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en enthousiasme.

Wij hebben veel positieve geluiden en leuke reacties mogen ontvangen. Daar zijn wij erg blij mee. Mochten jullie toch nog tips of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag!

Wij zijn erg blij met de opkomst van bijna 40 trainers/coaches.
Begin volgend seizoen, willen wij de volgende Train de trainer bijeenkomst organiseren. Wij hopen dat iedereen de volgende keer weer aanwezig is.

Tenslotte willen wij nog even iedereen bedanken, die betrokken waren bij de organisatie. Samen gaan wij wat moois maken van Schagen United!

Tom Boukes (Hoofd Jeugdopleiding, Schagen United)