Tom Boukes Hoofd Jeugd Opleidingen

Even voorstellen….

Mijn naam is Tom Boukes (28 jaar). Ik woon ondertussen al weer ruim vijf jaar in Heerhugowaard.
Oorspronkelijk kom ik uit de omgeving Schagen (Lutjewinkel), daar ben ik geboren en heb ik tot en met mijn 20ste gewoond.

Als trainer ben ik op jonge leeftijd begonnen, bij vv Winkel. Vervolgens ben ik naar vv Schagen gegaan, daar heb ik o.a. mijn TC3 diploma behaald. Daarna ben ik naar vv Reiger Boys gegaan, daar heb ik de O11-1(hoofdklasse), O14-1(hoofdklasse), O17-1(1e klasse) en O19-1(1e klasse) gedaan. Daarnaast ben ik de laatste 2 seizoenen bij vv Reiger Boys, als Hoofdjeugdopleiding actief geweest. Daarna ben ik naar Afc’34 gegaan. Daar heb ik het afgelopen seizoen de O17-1(2e divisie landelijk) gedaan.

Vanaf volgend seizoen ga ik bij vv Reiger Boys aan de slag als assistent trainer Heren 1 en trainer/coach Heren 2. Daarnaast zal ik aan de slag gaan bij vv Schagen / S.R.C. als Hoofdjeugdopleiding. Ik ga parttime werken, waardoor dit prima te combineren valt.

Beide uitdagingen, heb ik erg veel zin in. Bij vv Reiger Boys ga ik mijn 1ste stappen maken als trainer in het senioren voetbal. En die ervaring wil ik weer mee nemen voor mijn ontwikkeling als trainer en voor de toekomst. Bij vv Schagen / S.R.C. kan ik weer aan de slag gaan, als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). En dat heb ik erg gemist. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met het totale plaatje. ( structuur, visie, clubcultuur etc. ) En om trainers en spelers te helpen bij hun ontwikkeling.

Ik kijk er erg naar uit, om te beginnen aan deze klus bij vv Schagen / S.R.C. . Ik denk dat er nog veel stappen gemaakt kunnen worden, met de jeugdopleiding. En ik wil daar erg graag aan meehelpen.
Wat exact mijn plannen, ideeën, doelen, werkwijze en visie zijn, zal in een later stadium voor iedereen duidelijk worden.

Gedurende het huidige seizoen, zal ik mij alvast zo goed mogelijk voorbereiden op volgend seizoen.
Ik zal proberen om met zoveel mogelijk mensen kennis te maken. En ik ga proberen zoveel mogelijk informatie te vergaren de komende maanden en te observeren bij trainingen en/of wedstrijden. Dit zal ik buiten mijn werkzaamheden voor Afc’34 om moeten doen. Daarnaast help ik vv Schagen / S.R.C. nu al een beetje op de achtergrond en ben ik aanwezig bij gesprekken met verschillende trainers of  bij overlegmomenten binnen de club.

Mocht u mij willen benaderen, kunt u mij contacten via mail of telefoon.

Verder wil ik iedereen nog heel veel succes en plezier wensen, met het huidige seizoen. En tot ziens, op of langs de velden.

Met vriendelijke groeten,

Tom Boukes