Vrienden van VV Schagen

Deze club heeft als doelstelling om de grote club te ondersteunen met uitgaven, die niet uit de reguliere begroting betaald kunnen worden. Uitgangspunt is dat de uitgave nuttig moet zijn voor de vereniging. Onze leden betalen een jaarlijkse bijdrage van €50,- om dit te realiseren. Hiervoor komt uw naam op deze site te staan en op het bord boven de trap in ons clubgebouw. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste, want u helpt onze vereniging! Wij als onafhankelijke commissie zullen er op toezien dat uw inbreng nuttig wordt besteed.

Jaarlijks zullen wij een bijeenkomst houden om u op de hoogte brengen van onze prestaties. Afgelopen jaren zijn de gelden besteed aan onder andere: Pupillendoeltjes, panna-veldje en het Jan Blaauw bankje. Tevens ondersteunt u enkele kleinere uitgaven bij toernooitjes en de Sinterklaasviering.

Wilt u ook de Vrienden van VV Schagen steunen? Vul dan nu het inschrijfformulier in! Mochten er nog vragen zijn, kunt u ons bereiken op vrienden@vvschagen.nl. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief “Vrienden van VV Schagen” welke maximaal 4x per jaar verschijnt.

Bedrijfsnaam *

Indien je een bedrijfsnaam invult wordt de naam die je hieronder vermeldt niet gebruikt voor publicaties.

Voornaam *

Achternaam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoon *

Je kunt ervoor kiezen om anoniem te blijven. Dat betekent dat we je naam niet zullen vermelden op bijvoorbeeld deze website. Zet deze optie in dat geval op "ja".

Anoniem blijven?
janeen

Maak de onderstaande rekensom.