Mogelijkheden

Zakelijk

Op diverse manieren kunt u uw naam verbinden aan de club en uw naamsbekendheid vergroten. Ook als u de vereniging een warm hart toedraagt of de club financieel wilt ondersteunen zijn er diverse, op maat gemaakte mogelijkheden.

Onderstaand een kleine opsomming van de mogelijkheden.

• Clubsponsor
  • Internetbanners (uw bedrijfslogo op onze site)
  • Beeldkrant Kantine
  • Shirtsponsor (teamsponsor)
  • Reclameborden of uw bedrijfsvlag op het Sportpark VV Schagen
  • Wedstrijd- en/of balsponsor Schagen 1
  • Jeugdvoetbalsponsor
  • Kleedkamer sponsoring (uw logo/bedrijfsnaam op kleedkamerdeur)
  • Uw logo of bedrijfsnaam presentatie in de kantine, etc

Tevens zijn er diverse interessante combinatiemogelijkheden. Wilt u informatie of heeft u eigen ideeen om te sponsoren? Neemt u eens contact op met de sponsorcommissie sponsoring@vvschagen.nl.

Wordt ook Clubsponsor van VV Schagen. Een vereniging in beweging! Een vereniging met toekomst!

Persoonlijke ondersteuning – mogelijkheden te over

Ook als lid, ouder van lid of als u de vereniging gewoon een warm hart toedraagt zijn er diverse mogelijkheden om de club persoonlijk te ondersteunen. Er zijn zelfs mogelijkheden om de club te ondersteunen zonder dat het u wat kost!

• “Vriend worden van VV Schagen” voor €50,- per jaar
  • Uw Internetaankopen via “Sponsorkliks” naar uw favoriete webshop
  • Meedoen met de Sponsor Bingo Loterij. 50% van uw lot gaat naar VV Schagen
  • Uw KIK-klantenkaartnummer van de Vomar aan ons doorgeven
  • Meedoen met de Online Toto. Kies als goed doel v.v. Schagen en een deel van de opbrengst gaat naar onze club.