Sponsoravond met Bas Nijhuis

Geachte sponsor van VV Schagen

Als voetbalclub in Schagen willen wij graag de sponsors betrekken bij het wel en wee van onze club. U steunt ons, vaak al meerdere jaren, en dat wordt natuurlijk gewaardeerd door ons en onze leden.

Inmiddels hebben we al vele prominente mensen uit de sportwereld, zoals Johan Derksen, Jan van Halst en Wim Kieft mogen verwelkomen op onze inmiddels traditionele sponsoravond. Deze keer hebben we topscheidsrechter Bas Nijhuis bereid gevonden om naar ons sportcomplex te komen.

“Bas Nijhuis – Internationaal topscheidsrechter die te boek staat als een van de beste scheidsrechters van Nederland. Verdiende zijn sporen ook op de Europese podia. Floot Champions League-wedstrijden van toppers als Christiano Ronaldo en Ryan Giggs bij wedstrijden van Real Madrid en Manchester United, maar ook ‘De Klassieker’ dit seizoen tussen Feyenoord en Ajax. Leidde een groot aantal Interlands, waaronder onlangs de wedstrijd van Zlatan Ibrahimovic tijdens Zweden-Tsjechie. Vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie, waarbij hilarische anekdotes elkaar in een hoog tempo opvolgen! Bas is vlot, adrem, bespeelt graag het publiek en zoekt ook de interactie met hen.”

U bent, met 2 personen, van harte welkom om onder het genot van een hapje, drankje en een gezellig muziekje uw medesponsors te ontmoeten op onze sponsoravond.

Donderdag 2 november 2017

Inloop vanaf 19.30 uur, start om 19.45 uur

Kantine ‘t Trefpunt VV Schagen

De Leng 20, 1741 RP Schagen

1e Helft: ongeveer een uur met anekdotes/interview

Pauze van een goed kwartier waarin consumpties kunnen worden genuttigd

2e Helft: start ongeveer 21.15 uur met interview en interactie met het publiek (vragenronde)

Als afsluiter spelen we een voetbalquiz, gevolgd door prognoses.

Het sportcafé zal rond 22.15 uur eindigen.

Om een inschatting te krijgen van het aantal aanwezigen vragen wij u per omgaande te reageren op deze uitnodiging, ook als u niet van plan bent onze sponsoravond te bezoeken. U kunt zich inschrijven door de 2 namen van de deelnemers te mailen naar sponsoravond@vvschagen.nl

De ‘Vrienden van Schagen’ wordt ook van harte uitgenodigd te reageren op de uitnodiging en zich aan te melden

Graag zien wij u op donderdag 2 november om 19.30 uur op het Trefpunt (clubgebouw VV Schagen).

Met vriendelijke groet,

Lous Kruijer, Voorzitter VV Schagen