Shirtsponsoring, iets voor uw bedrijf?

Een nieuwe vereniging, nieuw logo en een mooi nieuw tenue, horen allemaal bij de fusie tussen de voetbalclubs in Schagen.

Voor sponsoren ook een geweldige kans, om uw bedrijf binnen een nog grotere groep betrokkenen in ‘groot Schagen’ onder de aandacht te brengen. De sponsorcommissie van Schagen United is op dit moment druk bezig alle verzoeken samen met de sponsoren in kaart te brengen.

Met als uiteindelijk doel om nog meer naamsbekendheid voor onze sponsor te creëren bij een van de grootste sportvereniging in de regio. En dat gaat erg goed!

We krijgen al enorm veel aanvragen van organisaties, voor verschillende vormen van sponsoring. En dit zijn niet alleen de grote bedrijven maar ook enthousiaste ondernemers die zelf een dochter of zoon hebben in een van de elftallen.

Juist voor deze groep hebben we een extra aantrekkelijk aanbod gemaakt voor de (shirt)sponsoring van een team.

Voor slechts € 250,- (ex btw) per jaar, kan een elftal gesponsord worden! Deze kosten zijn voor de onderneming fiscaal aftrekbaar en gaat een goede ‘boost’ geven in de naamsbekendheid de komende jaar. Voor iedereen die nog in april besluit een team te sponsoren hebben we nog een extra aanbieding; er worden GEEN kosten gerekend voor de opdruk van uw logo! T

ot slot, omdat u meegaat in de eerste bestelorder van nieuwe tenues, wordt uw logo niet (achteraf) op het shirt gedrukt maar een soort van ‘verweven’ in het shirt zelf. Niet alleen erg fraai maar onverwoestbaar voor de komende jaren.

Interesse? Neem snel contact op met de sponsorcommissie van Schagen United en stuur een e-mail naar sponsoring@schagenunited.nl