Nieuws

Schrijf je in voor de AZ Selectiedagen

Wil jij trainen als een voetballer van AZ en graag een keer jouw kunsten vertonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding? Meld je dan nu aan voor de AZ Selectiedagen!  

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen. Ze worden georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2004 en 2010) op acht verschillende locaties in Noord-Holland:

Dinsdag 1 mei 2018 – vv SRC, Schagen

Inschrijven

Je kunt je via deze link aanmelden voor de AZ Selectiedagen. Een ticket bestellen doe je door in te loggen met jouw eigen account, dat is gekoppeld aan je e-mailadres. Per e-mailadres kan maximaal één account worden aangemaakt en per account kan weer maximaal één ticket worden besteld. Ieder kind moet dus zijn eigen account hebben. Heb jij nog geen account? Geen zorgen, die maak je eenvoudig aan in het inschrijfproces.

Deelnemers dienen tussen de 7 en 14 jaar oud te zijn op het moment van inschrijven. We raden je aan om je in te schrijven voor het tijdsvak waarin jouw leeftijdscategorie in actie komt. Groep 1 (Onder 8, Onder 9 en Onder 10) start om 14:00 uur, Groep 2 (Onder 10, Onder 11 en Onder 12) om 15:30 uur en Groep 3 (Onder 13, Onder 14 en Onder 15) om 17:00 uur.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10 en voor leden van de AZ-juniorclubs € 7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Juniorclubs
Nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu voor de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50! Als je dit doet vóór het inschrijven voor de AZ Selectiedagen, dan ontvang je € 2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningendag (Waaghalzen) en het FIFA-toernooi (AllstarZ).

Vragen
Voor vragen kun je een mail sturen naar selectiedagen@az.nl