Scheidsrechters gezocht

Jongens, ouders en ook meiden!

Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden.
Dankzij een kleine, maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Echter …. op veel scheidsrechters moet momenteel een zwaar beroep gedaan worden.

Onze jeugdige scheidsrechters voetballen namelijk zelf ook op de zaterdag en dan is het passen en meten wie er kan fluiten. Als zij zelf thuis moeten spelen, dan gaat het vaak nog wel, want echt zwaar zijn de wedstrijden van de jongsten nog niet, maar zodra er veel van onze scheidsrechters uit moeten spelen, dan komen we in de problemen.

Meld je daarom nu aan!

Mail dan naar Arriën Grevink van VV Schagen waar je ook terecht kunt met vragen over het mooie vak ‘arbiter’.