Wedstrijd fluiten?

De club groeit enorm! Wij zijn altijd op zoek naar meer scheidsrechters die om de week bijvoorbeeld een wedstrijdje willen fluiten. Zonder scheidsrechter kan immers een voetbalwedstrijd geen doorgang vinden! Meld je dus aan ondersteun de voetballer(tje)s en help je club! Er zijn ook mogelijkheden om begeleiding te krijgen en/of een scheidsrechterscursus te volgen. Ook als je interesse heeft om jeugdscheidsrechters in opleiding te begeleiden kunt je dit bij ons kenbaar maken.

Klik hier voor meer informatie over het (KNVB) cursusaanbod bij VV Schagen. Informatie kun je inwinnen via de mail: scheidsrechters@vvschagen.nl

Vul onderstaand formulier in indien je ook wedstrijden wilt fluiten.

Voornaam *

Achternaam *

Bescherming persoonsgegevens*
Deze website is extra beveiligd ter bescherming van uw persoonsgegevens.
U gaat ermee akkoord dat VV Schagen uw persoonsgegevens verwerkt voor het doel waarvoor u ze vertrekt heeft.(‎Lees hier meer) welke gegevens VV Schagen verwerkt en waarvoor.

Ik ga akkoord

Maak de onderstaande rekensom.