Schager Weekblad mediapartner en naamgever Schoolvoetbal Schagen

Voetbalvereniging Schagen heeft het Schager schoolvoetbal voor basisscholen een paar jaar geleden ‘geadopteerd’, nadat het evenement op sterven na dood was.

Mart de Lange samen met een grote groep vrijwilligers van vv Schagen hebben zich ingezet om het toernooi voor jongens en meiden van de basisscholen weer op de kaart te krijgen. Dat is inmiddels gebeurd en het toernooi is – in een iets gewijzigde opzet – weer terug op de Schager sportagenda. Rolf Schot, media-adviseur overhandigde Mart de Lange vanmorgen een doos met speciale shirts voor de vrijwilligers van de vereniging die meewerken aan het schoolvoetbaltoernooi. “Wij zijn heel blij met dit partnership” aldus Schot.

Op de foto: Links, Rolf Schot (media-adviseur BDU Media Noord-Holland) en Mart de Lange van VV Schagen