Schagen/SRC JO19-1 met rouwbanden

Door het overlijden van de moeder van een Schagen/SRC JO19-1 speler, speelde JO19-1 met rouwbanden in de wedstrijd tegen Kleine Sluis en was er voor de wedstrijd een minuut stilte. Een mooi gebaar van respect van deze spelers voor hun teamgenoot.
Uit een van die aanvallen werd Milan Bakker onderuit getikt in het strafschop gebied. De penalty schoot Danny Reijne scherp binnen. 1-1 maar op zoek naar meer. Ondanks het overwicht moest een door Kevin van Benten bekeken uitgelokte vrije schop het verschil maken. Milan Bakker schot vanaf 16 binnen. 2-1.
Pas tegen het einde van de wedstrijd kwam de eindstand van 3-1 op het bord. Een scherpe counter en goede combinatie kwam bij Thomas van Klaveren terecht die alleen voor de keeper rustig bleef en de 3-1 binnen schoot. Een mooie overwinning van een team dat begint te groeien.

.

In de wedstrijd kwam JO19-1 snel op 0-1 achterstand omdat de spits van Kleine Sluis te veel vrijheid kreeg en de bal van randje 16 bekeken in het zijnet schoot. Schagen/SRC herpakte zich en speelde meer op de andere helft. Uit een van die aanvallen werd Milan Bakker onderuit getikt in het strafschop gebied.

1 Reactie

1. Aart Dwarswaard

Beste VV allen en natuurlijk de mensen betrokken bij O19-1
    Hierbij wil ik je bedanken voor jullie betrokkenheid en zeker door dit zo mooi te doen , samen, met elkaar, voor je speler Stefan Dwarswaard, mijn zoon.
    Ook denkend aan Anja
    Diep geraakt was ik toen Stefan het vertelde . (Respect hiervoor)
    en ….in de toekomst zullen we elkaar vast weer eens zien en spreken
    groet Aart