Samenwerking Telstar Academie Meidenvoetbal

De meidentak van VV Schagen gaat samenwerken met de Telstar Academie Meidenvoetbal. “VV Schagen en daarmee het complex ligt mooi centraal gelegen in de Noordkop” aldus Telstar academie manager Gerard  Timmers en de club gaat als partner fungeren van Telstar om diverse activiteiten te ontwikkelen voor het meidenvoetbal. Te denken valt aan thema-avonden rond het meidenvoetbal en scholingsmogelijkheden voor trainers en begeleiders en natuurlijk clinics en trainingsmomenten voor de meiden.

Dit zal gebeuren aan de hand van zogenaamde clustertrainingen waarbij de meest talentvolle speelsters worden uitgenodigd om te trainen met andere meiden uit onze cluster (Kop Noord Holland). Deze trainingen worden verzorgd door Telstar professionals ism de KNVB op het complex van VV Schagen.

Het is een unieke kans voor Schagen en de recentelijke pilot in de regio Alkmaar was zeer succesvol. Schagen is de 2e regio waar een dergelijk initiatief wordt ontplooit ism Telstar

Bovenstaande is een belangrijke stap om het meidenvoetbal bij VV Schagen verder te ontwikkelen en de ambities die de club heeft te ondersteunen. Als je je ook aangesproken voelt om een bijdrage te leveren en het meidenvoetbal als vrijwilliger te willen ondersteunen dan kun je je aanmelden, je support is meer dan welkom!

Clubs uit de Noordkop met meidenvoetbal kunnen zich aanmelden om aan te haken bij dit regionale initiatief

Mart de Lange