RKEDO – VV Schagen VR1

Door veel afwezigen door ziekte/blessure en vakantie, moesten we met een aangepast team en 3 mb1 junioren de wedstrijd spelen.

We speelden gisteren een moeizame wedstrijd al zag dat er het eerste half uur nog niet zo naar uit. Een gelijk op gaande wedstrijd met aardig voetbal van beide kanten en hier en daar wat kleine spelde prikken. Tot een slechte verwerkte bal van de keeper in de aanval daarna over de keeper het doel in wordt geschoten. Vlak voor de rust maakt RKEDO dan ook nog 2-0. We stappen de 2e helft het veld op met het idee de achterstand nog wel weg te kunnen werken, maar krijgen na een kwartier de 3-0 tegen en vlak daarna vallen ook vrij simpel de 4-0 en 5-0. Vlak voor tijd weet RKEDO de stand nog iets verder op te schroeven en bepaalt de eindstand op 6-0.
Er had meer in gezeten, maar dan hadden we minimaal hetzelfde moeten brengen als 2 weken terug tegen De Kennemers.

Volgende week wacht thuis de volgende topwedstrijd tegen OSV uit Amsterdam Noord. Kijken of we dan weer de punten kunnen pakken.