Vrijwilligersbeleid

Voor elkaar – Met elkaar

VV Schagen kent een geweldig grote groep vaste vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan een sportvereniging als het onze eenvoudig niet bestaan. Daarnaast maken al deze vrijwilligers het ook mogelijk dat er tegen bijzonder lage kosten gesport kan worden. Voor elkaar – Met elkaar moeten we er dus ook voor zorgen dat er een prettige klimaat heerst om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken maar bovenal te houden. Als club doen we een beroep op de leden en ouders van jeugdleden om zich minimaal 2x per jaar een dagdeel in te zetten.

Wij willen niet dat het werk op slechts enkele schouders rust

Geef je persoonlijke voorkeuren aan via de Voetbal.nl app!

Via de Voetbal.nl app kun je zelf heel eenvoudig je voorkeuren aangeven en je beschikbaarheid. Je kunt zelfs je voorkeurstaak aangeven en daarnaast jezelf inplannen op een tijdstip en dag dat het jou het beste uitkomt!

Via pushberichten op de app wordt je geïnformeerd en natuurlijk tref je de planning ook aan op deze website en ontvang je een bevestiging via de mail.

Kies je niets, dan word je ingedeeld door de taakbeheerder. Je krijgt dan ruim op tijd een mail met de geplande taak, dag en tijdstip. Je bent dan wel verplicht deze taak uit te voeren. Kun je niet dan kun je via de Voetbal.nl app je taak aanbieden om te ruilen met een andere ouder of lid.

Pas als de ander jouw taak heeft overgenomen en heeft geregistreerd via de app, tot die tijd blijft het jouw verantwoordelijkheid. Dus even aangeven ‘dat je niet kunt’ is niet mogelijk.

Vaste vrijwilligersgroep

De vaste vrijwilligers worden in overleg ingepland door de taakbeheerders