Plastic spelerspas verdwijnt

De invoering van het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) die straks alleen benaderbaar is via een mobieltje en de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken App heeft tot gevolg dat de plastic spelerspassen niet meer nodig zijn.

Deze veranderingen zullen ook impact hebben op de teambegeleider die normaliter het wedstrijdformulier (voor kinderen die op groot veld spelen) invult voor de wedstrijd en natuurlijk de scheidsrechter. Wij zullen er meerdere malen aandacht aan besteden middels de VV Schagen Nieuwsbrief wat die veranderingen precies inhouden.

Nieuwsbrief – Deel 1: De Speler