Nieuwe opzet penaltybokaal

Zowel SRC (Carry Verduin penaltybokaal) als VV Schagen (Johan Bremer penaltybokaal) hadden hun eigen penaltybokaal. Door het samenwerken van de jeugdteams is besloten deze 2 penaltybokalen niet meer apart te spelen. Deelnemers zijn nu alle leden van Schagen en SRC van de leeftijdscategorieen O8 t/m O13. De meiden nemen deel bij hun eigen leeftijdscategorie.

Er wordt nog wel gestreden om de Carry Verduin en Johan Bremer penaltybokaal en de winnaar krijgt beide bokalen voor een jaar mee naar huis. De naam van de winnaar wordt in beide bokalen gegraveerd.

I.v.m.het korte tijdsbestek wat nog te gaan is wordt de opzet iets anders.
Basis is ieder lid neemt 5 penalties op het grote 7 meter doel.
O8 en O9 leden nemen de penalties op 9 mtr. afstand
O10 en O11 leden nemen de penalties op 10 mtr. afstand
O12 en O13 leden nemen de penalties op 11 mtr. afstand.

Voorronde:
De voorrondes worden door het team zelf gedaan op de training. Met de eigen keeper op doel. In de week van 14 tot 17 mei. Uiteindelijk komt er uit deze voorronde 1 winnaar per team die doorgaat naar de halve finale.

De trainer/ coach is in de voorronde de spelleider en geeft de team winnaar door aan de
leeftijdscoördinator. Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt of herkansingen gegeven.
Diegenen die niet op de training aanwezig zijn tijdens de voorronde kunnen helaas niet meer deelnemen.

Halve Finale:
Halve finale wordt gehouden op zaterdag 19 mei. v.a. 16:30 uur. Op het vv Schagen
complex.

O8-O9 16:30 uur veld 2 achterin Spelleider Joost Rovers
O10-O11 16:30 uur veld 2 voorin Spelleider René Duijzer
O12-O13 17:00 uur veld 2 voorin Spelleider Taco Velseboer
Tijdens de halve finale strijden de team winnaars per leeftijdscategorie tegen elkaar.
Voor: O8-O9 14 team winnaars uit de voorronde.
Voor: O10-O11 14 team winnaars (waarvan 1 meidenteam) uit de voorronde.
Voor: O12-O13 10 team winnaars (waarvan 3 meidenteams) uit de voorronde.

Totdat er per leeftijdscategorie een winnaar is.
Ieder lid neemt 5 penalties. Bij gelijke stand wordt er daarna om en om penalties genomen totdat er een winnaar bekend is. De winnaar gaat door naar de finale.
Keepers zijn bovenbouw keepers.

Finale:
De finale wordt gehouden op zondag 20 mei. Aanvang 11.30 uur op het vv SRC complex tijdens de SRC familiedag.
Tijdens de finale strijden de winnaars van de 3 leeftijdscategorieen tegen elkaar. Ieder lid neemt 5 penalties. Bij gelijke stand wordt er daarna om en om penalties genomen totdat er een winnaar bekend is. Keeper is een bovenbouw keeper.