Nieuwe hoofdtrainer fusieclub SRC – vv Schagen

In het proces naar de totstandkoming van de nieuwe fusieclub SRC – vv Schagen is het eerste succes
bereikt. Sem Wokke is aangesteld als hoofdtrainer voor volgend seizoen.

We zijn blij dat we een nieuw gezicht, met een aansprekende naam in de regio, hebben kunnen binnenhalen. Sem heeft in zijn recente verleden als trainer menige club een stap verder en hoger gebracht (ZAP, LSVV, Limmen) en dit sluit prima aan bij de visie en doelstellingen voor de komende jaren. Sem heeft dit seizoen geen club en zal de komende maanden regelmatig op beide complexen zijn gezicht laten zien. Niet alleen om beide selecties te bekijken maar ook om zich in te leven in de goedlopende jeugdafdeling die al gezamenlijk opereert.

De komende periode gebruiken we om de technische staf rondom de selectie-elftallen op te bouwen.

Namens de gezamenlijke technische commissie:
Frank Broersen (bestuurslid technische zaken vv Schagen), Frank Gouwenberg (bestuurslid
voetbalzaken SRC), Bas Wardenaar (vv Schagen), Jaap Vink (SRC) en onafhankelijk adviseur Koen
Stam (AZ)

1 Reactie