Nieuw clubnaam bekend!

Uit de honderden inzendingen, om een naam te bedenken of voor te stellen voor de nieuwe voetbalvereniging die gaat ontstaan uit de fusie tussen vv SRC en VV Schagen is begin dit jaar een top 5 samengesteld. Namen die het vaakst genoemd zijn maar ook namen die zeer aansprekend waren. Diverse inzendingen vielen af omdat de naam al ergens in het land bestond of dat de domeinnaam op internet al geregistreerd stond (‘Schagen’ bijvoorbeeld maar ook ‘VV DES’ Door Eendracht Sterk of ‘VAB’ Verenigd Aan de Bal haalden de top 5 niet).

Deze top 5 namen zijn wederom middels een poll bekend gemaakt en ook daar weer honderden reacties van onze leden en vrijwilligers die allemaal hun voorkeur aan hebben gegeven. De naam voor onze nieuwe vereniging wordt: Schagen United

De beider besturen danken iedereen hartelijk voor de bijdrage die ze hebben geleverd voor de totstandkoming van deze naam voor onze en jullie nieuwe vereniging.

Onder de honderden inzendingen (zowel via de kantine als online) hebben we 4 prijsjes verloot.

Dat zijn geworden: Marc Schoen en Thomas van Klaveren, zij ontvangen een trainingsjack van de nieuwe vereniging Schagen United en Stefan Dijkshoorn en Arnold Spruit ontvangen een Kinepolis bioscoopbon voor 2 personen. Alle inzenders natuurlijk ongelofelijk bedankt.

De prijswinnaars krijgen bericht