MO19 wint met 4-1 van WSV

MO19 wint met 4-1 van WSV

Met de dreiging van regen begon Schagen MO19-1 aan haar wedstrijd tegen WSV 30 MO19-1. Zoals altijd tenminste, als we Tino en Marco moeten geloven, kwam het team de eerste helft langzaam op gang. Tegen het einde van de eerste helft kwam er toch een doelpunt, die gemaakt werd door Lobke. In de tussentijd was het begonnen met regenen. In de tweede helft begon het wat moeilijk door de gelijkmaker van WSV 30. Dit zorgde voor de omschakeling van Schagen. We begonnen meer over te spelen, meer te communiceren en een mooi opgezette aanval leidde tot de 2-1 van Schagen, gemaakt door Eva.Nadat dit doelpunt viel, kregen wij meer kracht en energie. We wilde winnen, door die inzet viel er al snel nog een doelpunt, wederom gemaakt door Lobke. Helaas hebben we ook een paar kansen niet benut. Maar het laatste doelpunt van de wedstrijd, gemaakt door Yvanka, zorgde voor een 4-1 overwinning van Schagen MO19-1. We blijven ongeslagen in de competitie en gaan er alles aan doen om dit zo te houden.

Isabelle Tio