Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 15 mei te gebeuren. Na deze datum sta je aangemeld bij de KNVB en ingeschreven als lid van de Voetbalvereniging Schagen voor het komend seizoen.

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt automatisch een email-bevestiging van de ledenadministratie dat je bent uitgeschreven. Je kunt je opzegging “verzenden” nadat je ook de evaluatie vragen hebt ingevuld.

Je ontvangt binnen enkele minuten een automatische e-mail op het opgegeven e-mailadres en is je ‘bewijs’ van uitschrijving. Zonder deze email-bevestiging ben je dus gewoon lid van de vereniging en dus contributie verschuldigd.

Voornaam *

Achternaam *

Geboortedatum *

Evaluatieformulier

Het bestuur van VV Schagen vindt het belangrijk dat onze leden het naar de zin hebben. Dit betekent dat leden minimaal tevreden zijn over de kwaliteit van hun vereniging.

Ondanks de inzet van velen kan het voorkomen dat er ergens iets misgaat, dat je ontevreden bent, of dat je zelfs daarom je lidmaatschap opzegt. Als er een probleem is, dan horen wij dat graag. Door het invullen van de vragenlijst geef je ons een beter beeld van de beweegredenen van de leden die hun lidmaatschap opzeggen. Eventuele knelpunten kunnen misschien op deze manier opgelost worden.

Jouw antwoorden en je persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Bij voorbaat dank voor je feedback.

De reden van het opzeggen van mijn lidmaatschap betreft de volgende reden(-en).
ik vind de contributie te hoogik ga verhuizengezondheidsredenen (blessure)gebrek aan tijd (bijv. studie)overschrijven naar een andere vereniginggeen aansluiting kunnen vindente weinig georganiseerde activiteiten binnen de vereniging

Andere reden, namelijk:

Het kan zijn dat je niet tevreden bent over een bepaalde afdeling.
bestuurtrainersbegeleiderscoordinator

Toelichting:

Anti Spam: Maak de onderstaande rekensom.