Kogel is bij VV Schagen door de kerk

Op de Extra algemene Ledenvergadering van maandag 29 oktober jl is in de kantine van VV Schagen door de leden van Schagen in overgrote meerderheid positief gestemd (114 voor en 2 tegen) op de fusieplannen tussen vv SRC en VV Schagen. Gelijkertijd werd er bij onze buren een ledenvergadering gehouden echter werd niet de kiesdrempel gehaald die de statutair verplicht was (opkomst van 75% van de leden) om een rechtsgeldig besluit te kunnen nemen.

De stemming werd wel gepeild onder de aanwezigen en ook daar was men in ruime meerderheid positief over de voorgenomen fusie tussen de clubs. Lees het hele artikel op de website van vv SRC.

Op 12 november volgt er een 2e ledenvergadering die het het wel mogelijk maakt om een rechtsgeldig besluit te nemen. Als ook de leden van SRC op die avond ‘JA” zeggen dan wordt er een historisch besluit genomen. VV Schagen en vv SRC gaan dan per 1 juli 2019 als één club verder.