JO17-1 kampioen

In een spannende wedstrijd tegen de directe concurrent, Texel jo17-2, kon onze jo17-1 zaterdag kampioen worden. Vv schagen had aan 1 puntje genoeg en Texel moest winnen. Kortom een echte kampioenswedstrijd. Met 1-0 voor begon schagen goed. Een uitglijder van onze keeper was 1-1.

Daarna de scheids in de hoofdrol met een afgekeurd doelpunt op advies van de texelse grensrechter en direct daarna een strafschop tegen voor een lichte overtreding. 1-2 achter ipv 2-1 voor.

Vlak voor rust viel een speler van Texel uit door een ongelukkige valpartij, elleboog gebroken, zo bleek later. Maar schagen was beter en de tweede helft moet de ware kampioen opstaan.

Schagen begon goed maar kreeg toch weer ongelukkig de 1-3 tegen. Herpakken en doorspelen. Wij hebben de betere kansen en na de aansluit treffer, 2-3 de laatste minuten alles op alles. Hoe zoet was daarna de prachtige gelijkmaker na een aanval uit het boekje. 3-3 en schagen terecht kampioen.

Gefeliciteerd mannen. Het was verdiend.

Kasper