JO16-1 kampioen in de hoofdklasse

Voor het derde jaar achter elkaar is onze JO16-1 kampioen geworden.
Dit jaar was de afsluitende wedstrijd uit tegen de nummer twee Purmesteijn Jo16-1 dat slechts drie verlies punten had en dus vandaag moest winnen. In de eerste helft was Purmesteijn iets beter en werd Schagen/SRC achteruit gedrongen maar werd er goed verdedigd.
Onze uitbraken waren gevaarlijk maar het bleef 0-0 tot de rust. Na de rust kwamen wij 0-1 voor door een goed benutte vrije trap.
Purmesteijn begon te drukken en kwam uiteindelijk op 1-1. De ruimtes werden groter en wij kwamen er steeds beter uit. Een snelle uitval en perfecte afronding bracht ons weer op 1-2 voorsprong. Purmesteijn zette alles op de aanval maar onze verdedigers hadden een top dag en bij elke kans zat er wel een beentje voor. Wij kregen een paar goede kansen om de wedstrijd te beslissen maar uiteindelijk viel niet de 1-2 maar de 2-2.
Daar bleef het bij en het zwaar bevochten kampioenschap was binnen.
En dit is er een om trots op te zijn. Purmesteijn toonde zich een slechte verliezer en we moesten met een opstootje en onder begeleiding van de ouders van het veld. Jammer maar dat maakt het kamspioenschap nog waardevoller.
We kunnen trots zijn op deze spelersgroep.

Achter (vlnr): de geblesseerden Luca Pinkse en Casper Hoogland,daarna begeleider/vlagger Hans Buil,Pol van Ham,Jaimy Kos,Steyn Buil,Jard Vijzelaar,Mees Vlegels,invaller Milan Bakker,Juup Korthouwer,invaller Thomas Konijnenberg en trainer/coach Pieter Reijne.Voor (vlnr): Lowik Droste,Teun van Zaal,Thom de Goede,Matz Mathot,Joep Vos en (afgelopen zondag in Schagen 1 debuterende) Stijn Griffioen.