JO15-2 succesvol in de eerste bekerronde

De eerste drie wedstrijden van de dit seizoen zijn gespeeld in het kader van de bekercompetitie. Met goed voetbal en enkele nieuwe aanwinsten in het team, is deze ronde overtuigend en met klinkende cijfers afgesloten. Op 2 september wonnen we thuis met 8-0 van Con Zelo JO15-1. Een week later met 0-7 uit bij VVW JO15-2 en gisteren moest LSVV JO15-3 eraan geloven en wonnen we op een uitstekend bespeelbaar grasveld thuis met 8-0.
Guilaume, Kaz, Jesse en Guinten zijn dit seizoen de nieuwe aanwinsten voor het team en hebben zij ook al allemaal tenminste 1 keer gescoord. We zijn in staat geweest om direct vanaf het begin de tegenstanders onder druk te zetten en in deze drie wedstrijden door snel te combineren op voorsprong te komen. Met de 4-4-2 opstelling is de veldbezetting verbeterd en is ons scorend vermogen in de voorste linie toegenomen met de komst van Guilaume, Jesse en Guinten. De verdedigende linie en het middenveld is onveranderd sterk gebleven en is zelfs aangevuld met de balvaardige en linksbenige Kaz.
Met elkaar hebben we een uitstekende start van het seizoen gemaakt en drie goede wedstrijden gespeeld met klinkende resultaten: geen doelpunten tegen en 23 keer gescoord. Verdedigend was er geen foutje te bespeuren, op het middenveld sterk in de duels en aanvallend zeer trefzeker. Klasse!
Met vriendelijke groet,

Norman Witsel