JO15-1 ONGESLAGEN KAMPIOEN IN DE 1E KLASSE

Vandaag hebben de mannen van JO15-1 de kroon gezet op een fantastisch seizoen.

Na de 0-5 winst, uit bij de Kennemers kon het verdiende kampioenschap gevierd worden. Na de uitreiking van de kampioensschaal werd trainer Duncan Bons getrakteerd op een kampioensbad in een vlakbij het veld gelegen slootje.

Volgende week de laatste wedstrijd van dit memorabele seizoen, waar JO15-1 naast het kampioenschap, ook de 1/4 finale van de beker behaalde. Daarin werd de enige nederlaag van dit seizoen geleden tegen 3e divisionist Victoria.

Deze mooie resultaten zijn een echte teamprestatie. Keihard trainen, week in week uit. En hard werken voor elkaar tijdens de wedstrijden. Ook de jongens die het soms wel eens lastig vonden als ze iets minder speelden, iedereen heeft zijn “steentje bij gedragen”.
Om met de woorden van de trainer te spreken: “teamwork makes the dream work”.

Staf JO15-1