Jij hebt ‘m toch allang gedownload?

We bedoeld natuurlijk de Voetbal.nl app

Met deze app op je mobiel mis je geen enkele informatie meer vanuit de vereniging over activiteiten en natuurlijk alles over (oefen) wedstrijden. Maar ook de teamindelingen zijn binnenkort te vinden op de Voetbal.nl app en veel meer….

Het kan zijn dat je naam (nog) op ‘afgeschermd’ staat. Dat heeft te maken met de nieuwe privacywet , de reden we niet zomaar je naam op de website mogen vermelden. Je moet zelf via de app je privacy op ‘open’ of ‘beperkt’ zetten. Ook als je de app niet geïnstalleerd staat de privacy automatisch op ‘afgeschermd’.

Belangrijk dus om nu alvast de Voetbal.nl app te downloaden en je te registreren (gebruik altijd het emailadres waarmee je als lid bent ingeschreven in de ledenadministratie van VV Schagen.

Lees meer over de Voetbal.nl app