Internetteam Schagen United i.o.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met (eenvoudige) automatisering en Social Media en die deel willen uitmaken van het internetteam van de nieuwe vereniging Schagen United

De club gebruikt Sportlink voor de ledenadministratie maar ook om heel veel voetbalinformatie zoals wedstrijden, uitslagen en poulestanden te publiceren op de websites en Voetbal.nl app. Dat gaat volledig automatisch maar we gebruiken Sportlink ook om bijvoorbeeld de sponsor advertenties te tonen op de Kantine.TV, website an andere Social Media Kanalen (Facebook en Instagram).

Binnenkort (7 maart) start er een leuke cursus over Sportlink en haar toepassingen. Een slim pakket wat zeer gebruiksvriendelijk is en zeer veel leuke toepassingen kent waar we wat mee willen gaan doen.

Ben jij die verbindende factor?

Als je het leuk lijkt om je verder te ontwikkelen op internetgebied of je wilt je bijdrage leveren als redactielid om foto’s en (club) informatie te plaatsen op Social Media dan vragen we je te reageren.

Informatie en aanmelden bij Mart de Lange

Geef je reactie