Informatie

VV Schagen kent een geweldig grote groep vaste vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan een sportvereniging als het onze eenvoudig niet bestaan.

Daarnaast maken al deze vaste vrijwilligers het ook mogelijk dat er tegen bijzonder lage kosten gesport kan worden. Voor Elkaar – Met Elkaar moeten we er dus ook voor zorgen dat er een prettige klimaat heerst om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken maar bovenal te houden. Goede afbakening van taken en verantwoordelijkheden bijvoorbeeld, is zo iets. Op deze manier kan iedereen doen wat ie leuk vind maar ook rekening houdend en afhankelijk van zijn/haar vrije tijd.

De club? Dat zijn wij samen!

Lid worden van onze club houdt in dat we een vrijwilligers-inspanning van u als lid of als ouder van een jeugdlid verwachten, we doen het immers samen. U kunt zich inzetten als vaste vrijwilliger door online uw keuze aan te geven of u wordt door de taakbeheerder ingedeeld conform het VV Schagen vrijwilligersbeleid

Opleiden en scholing

VV Schagen besteedt ook veel aandacht aan het opleiden of scholen van vrijwilligers. De instructie-training van het gebruik van AED (hart defibrillator) of het opleiden van trainers, teambegeleiders en clubscheidsrechters zijn slechts voorbeelden.

Communicatie

Goede communicatie wordt bereikt met behulp van onze internetsite die dagelijks door honderden mensen wordt bezocht en door de handige Voetbal.nl app die we als club ook gebruiken om het vrijwilligerswerk onder elkaar te verdelen. Bepaal zelf je inzet, je voorkeurstaak, dag en tijdstip! Modern en handig toch?

Doe mee en meld je online aan

Enthousiast geworden of benieuwd naar jouw mogelijkheden? Geef je interesse online aan en er wordt snel contact met je opgenomen. Informatie opvragen kan altijd via vrijwilligers@vvschagen.nl.

Maar je kunt natuurlijk ook altijd even een vrijwilliger aanschieten voor wat meer informatie. Er is vast wel iemand binnen de vereniging die je kent. Je bent van harte welkom.