Honderden reacties op “Bedenk de nieuwe clubnaam”

Uit de honderden inzendingen, om een naam te bedenken of voor te stellen voor de nieuwe voetbalvereniging die gaat ontstaan uit de fusie tussen vv SRC en VV Schagen is begin dit jaar een top 5 samengesteld. Namen die het vaakst online genoemd zijn of via de bussen in de kantines, maar ook namen die zeer aansprekend waren. Diverse inzendingen vielen af omdat de naam al ergens in het land bestond of dat de domeinnaam op internet al geregistreerd stond (‘Schagen’ bijvoorbeeld maar ook ‘VV DES’ Door Eendracht Sterk of ‘VAB’ Verenigd Aan de Bal, haalden de top 5 niet)

Deze top 5 namen zijn via een poll op de websites bekend gemaakt en ook daar weer honderden reacties van onze leden en vrijwiligers die allemaal hun voorkeur aan hebben gegeven. De naam voor onze nieuwe vereniging wordt volgende week zaterdag 26 januari om 18:00 uur bekend gemaakt

1. Willem Kooijman

De nieuwe naam zou gewoon Schagen moeten zijn. Ook in de naam SRC zit de naam Schagen besloten. Net als met de gemeentelijke herindeling gewoon de naam Schagen hanteren Eenvoudig, mooi en doeltreffend

1. admin

Op zich een prima suggestie Willem en in de praktijk zal “hup Schagen’ straks langs de lijnen klinken. De naam ‘Schagen’ echter is de naam van de gemeente en zo ook http://www.schagen.nl kom je bij de gemeente Schagen uit. En dat is nu net weer niet de bedoeling natuurlijk.