Nieuws

Het leukste voetbalkamp van Nederland is deze zomervakantie weer bij VV Schagen

 

Voor het 2e jaar op rij komt ProCamp naar vv Schagen voor een voetbal 3-daagse (thuis slapen) vol pret en plezier. Als club zijn wij erg blij met deze samenwerking.

Training die je aantoonbaar beter maakt

Met een geheel vernieuwd trainingsprogramma, de ‘wereldtraining’, krijg je de beste en leukste oefeningen uit de voetbalwereld. Deze zomervakantie ga je beleven hoe de topspelers uit Argentinië en Brazilië trainen en waarom zij zo goed zijn. Lees hier alles over de ‘wereldtraining’.

Topvoorbereiding

De pret, toptrainers en strijd tijdens de trainingen laten jouw balvaardigheid en zelfvertrouwen zonder twijfel flink groeien. Het is niet voor niks dat al veel voetballers en voetbalsters uit de regio Schagen de afgelopen jaren hebben genoten. Daarbij vonden ze het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Gave vroegboekactie (wereldvoetbal t.w.v. €29,95)

Reserveer snel je plek om van de bijzondere vroegboekactie te profiteren. De eerste 400 inschrijvers, aan een van onze kampen, ontvangen de exclusieve ProCamp ‘wereldvoetbal’.

Schijf je alleen of samen met je teamgenoten in via https://www.procamp.nl/voetbaldagen-schagen.html. De inschrijving is reeds geopend.