Grote Club Actie

Beste leden en ouders van vv SRC en vv Schagen

Binnenkort gaat de Grote Clubactie weer van start en mogen de leden van de jeugdteams O10 t/m O13 en de O13 en O15 meiden, proberen om zo veel mogelijk loten voor beide clubs te verkopen. Voor vv SRC is het voor vele inmiddels een bekend verhaal., dit jaar wil vv Schagen ook graag mee doen met deze actie.

Een lot kost €3,- en 80% van dit bedrag gaat naar de club. De lotenkopers maken kans op mooie prijzen.

De lotenverkoop gaat overigens via een machtiging en de lotenverkopers hoeven niet met contant geld over straat. Met de opbrengst van de lotenverkoop zal er  in ieder geval nieuw materiaal  voor de jeugd aangeschaft worden.

Binnenkort zullen alle spelers van bovenstaande teams de boekjes met daarin de loten uitgereikt krijgen van hun coach en/of trainer.  Daarbij is ook een brief bijgevoegd met daarin alle uitleg over de actie.

Vanaf 15 september mogen de loten verkocht worden aan buren, vrienden, familie, kennissen etc.

Voor de verkopers zijn er leuke prijzen te winnen die de Grote Clubactie beschikbaar stelt en voor de 3 verkopers die de meeste loten verkopen voor SRC/Schagen, staat er namens vv SRC en vv Schagen, ook een prijs klaar.

Lever de boekjes uiterlijk 13 oktober weer in bij je coach en/of trainer of lever je boekje in op het afleveradres Lindenlaan 6 te Schagen.

Namens het Grote Clubactie team van vv SRC en vv Schagen wensen wij jullie heel veel succes!