Gezocht/spoed!: Webshop beheerder/ster

Via onze eigen webshop kun je sportkleding bestellen zoals sportbroekjes en sportsokken, trainingspakken etc. Deze clubspullen zijn niet te koop in de normale sportzaken.

Alma is na jarenlange inzet gestopt en wij zijn dus met spoed op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die het uitleveren van de online bestelde kleding aan onze leden wil overnemen.

De bestellingen komen digitaal binnen (via de mail) en via de mail wordt een ophaalafspraak gemaakt met de degene die besteld heeft en veelal in kantine overgedragen. Betalingen gaan automatisch via iDeal dus daar heeft u geen werk aan of omkijken naar.

Tevens beheert u de voorraad en plaatst uw bestellingen via de mail bij onze leverancier Muta

Een leuke vrijwilligerstaak waar u met veel mensen in aanraking komt. De gemiddelde tijdsbelasting is een uurtje per week maar in het begin van het seizoen zit altijd even een piek

Uw reactie graag naar: info@vvschagen.nl

ps: de online webshop is vanaf nu en tijdens de vakantie niet in de lucht (gesloten)