Fusieclub Schagen United presenteert nieuwe tenue!

Rood en geel zijn de kleuren van de stad Schagen en de leden hebben gekozen voor een grotendeels zwart shirt. Deze kleuren vormen dan ook de basis voor het nieuwe tenue van Schagen United (zie foto). Op dit moment wordt keihard gewerkt om, voor ongeveer 80 teams bij de start van het seizoen 2019-2020, een shirtsponsor te vinden. Het gaat uiteindelijk om 1200 tenues voor zowel het veld- als zaalvoetbal bij de heren, de dames en de jeugd.

Er loopt nu een actie waarbij uw logo (zonder opdrukkosten!!) voor € 250 (excl. btw) per jaar op het shirt komt van een heel team. Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar sponsoring@schagenunited.nl.en er wordt contact met u opgenomen.

Alle teams worden volledig in het nieuw gestoken en krijgen een set volledige tenues (shirt, broek en sokken) in bruikleen. Hiernaast wordt er een aanvullende Schagen United kledinglijn ontwikkeld. Leden kunnen straks via de webshop bijvoorbeeld een Schagen United trainingspak bestellen.

Op de foto links Mark de Vries (vv SRC) en Mart Schoen (VV Schagen)