Even voorstellen…Scott Swart

Mijn naam is Scott Swart, ik ben 21 jaar en kom uit Alkmaar. Gedurende mijn jeugd waarbij ik ben opgegroeid in de motors en karts, bleek er in mijn 9e levensjaar ook ambitie te zijn voor een ander mooi spelletje, voetbal. Na het eerste jaar op voetbal kwam ik in aanraking voor de selectie, vanuit daar op een mooi niveau, prachtige momenten mogen meemaken en mooie wedstrijden hebben mogen spelen! Na ruim 8 jaar voetballen kwam het trainersvak om de hoek kijken en hebben we het zelf voetballen links laten liggen.

Op mijn 17e ben ik begonnen met het trainerschap. Na 2 leervolle jaren bij S.V. Vrone, en vervolgens 2 seizoenen bij Reigerboys ga ik aankomend voetbaljaar aan de bak bij een prachtig groeiende club Schagen United, waar ik de 0.17-1 ga trainen en coachen, daarnaast ga ik ook de o13-1 trainen en coachen, samen met Patrick Prins (zal zich binnenkort zelf voorstellen). Ik kijk uit naar de samenwerking met al deze trainers/spelers en mensen binnen deze mooie vereniging!

Met sportieve groeten,

Scott Swart