Even voorstellen…..Sam Groenveld

k ben Sam Groenveld en ben begonnen met voetballen bij vv Schagen, toen zat ik in de Md5 dat was toendertijd het enige meiden team van vv Schagen. En nog steeds voetbal ik met veel plezier bij vv Schagen en het is leuk om te zien dat het meiden voetbal groeit en dan ook bij mijn club en niet bij alleen andere clubs.
Zelf zit ik nu ondertussen in de Meiden onder 19. Helaas ben ik op het moment geblesseerd en moet daardoor ook geopereerd worden aan mijn enkel. Dus kan ik voorlopig niet meer voetballen en fluiten wat ik heel jammer vind en het ook heel erg mis. Want naast het voetballen vind ik het leuk om voor de club te kunnen fluiten, het begon met maatschappelijke stage, dat vond ik heel leuk en ben daardoor doorgegaan, en dan helemaal op de meiden te fluiten.
Ik was begonnen als scheidsrechter op half veld, maar heb nu ook de cursus gedaan voor heel veld en die heb ik gehaald. Daarom vind ik het als scheidsrechter ook leuk dat vv Schagen en SRC samen gaan, want dan wordt het niveau hoger van de wedstrijden, wat het leuker maakt om te fluiten.
Voor de spelers zelf zal het fijn zijn dat in het team toch iedereen een beetje van het zelfde niveau is. Ik kijk er dan ook naar uit als alles samen gaat en iedereen een club is. Het leuke aan dat ik vooral meiden fluit is dat ik ze zie veranderen en beter worden, dat vind ik zelf ook heel leuk. Ook merk ik dat die meiden het leuk vinden als een meisje ze fluit en dat ze naar me toe komen van wanneer fluit je ons weer en dat ik met de wat oudere ook een goede band mee krijg.
Zo ben ik vorig jaar mee gegaan naar de kampioenswedstrijd van de mo13-1 die tijd en daar ook de schaal uitgereikt aan de meiden met trots omdat ze kampioenen werden. Merkte ook dat ze dat heel leuk vonden en het heel gezellig was.
Dus ben jij nou een meisje die voetbalt bij vv schagen, meld je dan aan voor een scheidsrechters cursus en wie weet komen wij elkaar dan tegen niet alleen als speelsters, maar ook als scheidsrechters.

Groetjes Sam