Even voorstellen…..Patrick Prins

Mijn naam is Patrick Prins, 30 jaar en sinds 4 jaar woonachtig in Schagen samen met mijn Vriendin Elise Schouw.

Oorspronkelijk kom ik uit Kolhorn, waar ik ook al zo’n 22 jaar voetbal bij vv Kaagvogels. Zowel op het veld als in de zaal.

Ik daar in het verleden óók verschillende jeugd teams training gegeven, en aankomend seizoen wil ik dit een vervolg geven bij Schagen United!

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Accountmanager bij Meatstreet Schagen (voorheen Strogoff FreshFood).

Verder ben ik fanatiek supporter van AZ, en bezoek ik alle thuiswedstrijden en zeer regelmatig ook uitwedstrijden.

Ik kijk ernaar uit om vanaf aankomend seizoen met de selectie van O-13 aan de slag te gaan en heb er super veel zin in!

Met sportieve groeten

Patrick prins