Nieuws

Even voorstellen….Noah Kuipers

Mijn naam is Noah Kuipers. Ik ben 18 jaar en woon in Schagen. Ik voetbal al sinds mijn 6e bij SRC en komend seizoen dus bij Schagen United.

Ik doe aan zowel veld- als zaalvoetbal. In het seizoen 2016-2017 heb ik mijn pupillentrainer diploma gehaald en via school kon ik dit jaar de UEFA C cursus doen. Op dit moment loop ik nog stage bij de JO13-1 en vanaf volgend seizoen ga ik de JO11-2 trainen en coachen.

In het dagelijks leven ga ik naar school toe. Ik volg de opleiding Sport & Bewegen op het Horizon College in Alkmaar. Ik zit nu in het 2e leerjaar. Verder ben ik AZ supporter en ga ik naar zowel thuis- als uitwedstrijden toe.

Ik kijk er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan met de JO11-2 en we gaan er met z’n allen een mooi seizoen van maken!

Met sportieve groeten, Noah Kuipers

Geef je reactie