Nieuws

Even voorstellen……Duncan Bons

Mijn naam is Duncan Bons en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, waar ik met veel plezier woon.

In het dagelijks leven werk ik op een basisschool voor Speciaal Onderwijs (SO) en ben ik als jongerencoach actief. Voetbal is hiernaast mijn lust en mijn leven. Als trainer/coach heb ik in de afgelopen 4 jaar grote stappen gemaakt, waarbij ik bij vv Reiger Boys de 0.10-1, 0.11-1 en 0.14-1 heb getraind (hoofdklasse) en het afgelopen seizoen werkzaam was bij de Foresters, waar ik eveneens de leiding had over de 0.10 en 0.11-1 (hoofdklasse).

Aankomend seizoen zal ik bij vv Schagen/ SRC de 0.15-1 gaan trainen en coachen. Dit zal ik combineren met mijn andere werkzaamheden. Daarnaast zal ik op de achtergrond Tom Boukes (hoofd jeugdopleiding) ondersteunen en mijn steentje bijdrage in de verdere ontwikkeling van de samenwerking tussen deze mooie verenigingen .

Ik kijk er naar uit om de mensen te ontmoeten en aan de slag te gaan met de groep spelers!

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes toe het komend seizoen!

Met sportieve groet, Duncan Bons