Nieuws

Even voorstellen…..Dick Helmerhorst

Mijn naam is Dick Helmerhorst woonachtig in Wieringerwerf vader van twee jongens en een meisje zij hebben inmiddels de ladder in de maatschappij betreden.

Zoals het gaat in de voetballerij gaan de kinderen voetballen bij de plaatselijke voetbalclub DWOW ik ben al snel de cursus pupillen trainer bij de KNVB gaan volgen en kort daarna in contact gekomen met een docent werkzaam bij de KNVB.

Ik heb bij DWOW de pupillen drie jaar getraind en daarna mijn Junioren diploma bij de KNVB gehaald verder heb ik de minipupillen opgezet in de vereniging en een nieuwe lichting meiden voetbal nieuw leven ingeblazen tevens was ik gestart als scout bij de KNVB en was ik ass. trainer in het Jeugd Plan Nederland bij de KNVB met de JO 12 en 13 daarna heb ik nog een aantal jaren met de meiden onder 13 en veertien gewerkt.

Bij DWOW heb ik alle leeftijd categorie├źn doorlopen en met de A1 de finale gespeeld voor de beker, mijn TJC III behaald en door heel Noord Holland met de KNVB bij diverse verenigingen het Jeugd Plan Nederland uitgewerkt

Na een lange periode bij DWOW ben ik bij JVC als hoofdtrainer voor 5 D secties gestart verleden jaar ben ik in contact gekomen met een teambegeleider van Schagen/SRC in een competitie wedstrijd en dit heeft een vervolg gehad in een afspraak het jaar daarop wat resulteerde in een overeenkomst om het komend seizoen als hoofdtrainer toe te treden bij de JO 13-1

Ik ben mij er van bewust dat ik in een zeer goed gestructureerde omgeving kom waarin ik mijn ervaring helemaal kan uitdragen en waar ik heel veel zin in heb.
Tot slot zeg ik aan iedereen tot ziens langs de lijn.

Dick